Over PESO

 

photoMijn naam is Marianne Nicolai en samen met mijn partner, zoontje en beestenboel woon ik in een heerlijk rustig straatje achter de meubelboulevard in Emmen.

Ik heb 12 jaar met veel plezier voor de klas gestaan.  Daarnaast sinds 2008 verschillende fitnesslessen en muzieklessen gegeven, o.a. op verschillende sportscholen en bij CQ Emmen.

In 2009 ben ik voor mezelf begonnen met 'PESO', dit staat voor Projecten, Educatie, Sport en Ontspanning. De Spaanse vertaling van PESO is balans.

Onder deze naam geef ik yoga, sportlessen, projecten op scholen (muziek/dans/crea) en workshops. Behalve lessen aan volwassenen heb ik ook ervaring met lesgeven aan kinderen, ouderen en verstandelijk gehandicapten.

Na een fantastische rondreis door Mongolië- waar veel mensen nog wonen in  een yurt- is er in 2014 is er een yurt gekomen in onze achtertuin en sindsdien worden hier de lessen gegeven. Vandaar de naam Yoga Yurt!  In de zomer is de yurt lekker koel en in de winter heerlijk warm. In de yurt is plek voor 10 personen.

Ik vind het belangrijk dat je in mijn lessen en workshops jezelf mag zijn en je met een goed gevoel, ontspannen en voldaan naar huis gaat.