Zwangerschapsyoga Emmen en Coevorden

 

  •  privéles of heb je zelf een groepje? in de yurt in Emmen kan je terecht voor (zwangerschaps-) yoga
  • je kan ook meedoen aan de reguliere lessen, waarin ademhaling en bewustwording de basis vormen,
  • je krijgt oefeningen en specifieke info via de mail.
  • Je kan deelnemen vanaf 12 weken tot het einde van je zwangerschap

WAAROM ZWANGERSCHAPSYOGA?

 

Vooral in deze drukke tijd, waarin veel van het lichaam wordt gevraagd, is het goed om tijd te nemen voor jezelf en het groeiende kindje in je buik. Yoga is daarvoor een hele goede manier. Samen genieten van ontspanning en je bewust worden van de adem, leren hoe je je gedachten kan kalmeren. Je ontwikkelt vertrouwen, en krijgt daarnaast kennis over het bereiken van een ontspannen zwangerschap, een ontspannen bevalling en ontspanning in de tijd na de bevalling.

WAT LEER JE TIJDENS ZWANGERSCHAPSYOGA?

 

Bij de zwangerschapsyoga ligt de aandacht op ontspanning en ademhaling. Je leert verschillende soorten ademhalingstechnieken toe te passen die je kan gebruiken voor, tijdens en na een bevalling. Zo zal de bevalling soepeler verlopen. Je leert welke ademhaling je gebruikt bij welk onderdeel van de bevalling. Dus hoe adem je als je een wee hebt? En hoe adem je als er even geen wee is? Hoe adem je als je moet gaan persen? En welke ademhaling kan je toepassen als je even moet wachten om vervolgens te gaan persen. Daarnaast worden er oefeningen gedaan voor het bekken en de bekkenbodemspieren. In de partnerles krijg je informatie over de bevalling, wat de rol van de partner hierin is en leert je partner verschillende massagetechnieken.

Yoga Yurt

Oranjekanaal NZ 42

7825 TK Emmen

                                     CONTACT                       06- 52 322 529 info@yogayurt.nl

Copyright Peso4u.nl - 2018

male-enhancement-pills   penis-enlargement-medicine   best-penis-enlargement-pills   male-enhancement-pills-that-work   penis-pills   best-erection-pills   penis-enlarger   penis-enlargment   best-sex-drugs   evermax-pill   penis-enlargements   hard-on-pills-that-work   enhanced-male-pills