Dans Fitness  Coevorden

 

Dans Fitness Coevorden

 

  •  iedere woensdag 19.00 -19.50uur
  •  Fitness XL, monierweg 20 Coevorden
  •  Zowel losse les als betalen per periode mogelijk
  •  €7,00 per les of periode september tm januari 110euro
  •  opgeven: via whatsapp 06-52322529. je kan vanaf een week van  tevoren opgeven;  bij 10 personen is de groep vol en kom je op de reservelijst, geef je dus tijdig op!
  • als een les niet doorgaat, wordt dat via de groepsapp gecommuniceerd
  • Geen lessen in schoolvakanties

Behalve dansen doen we ook buikspieroefeningen,  gebruiken we gewichtjes  en trainen we alle spiergroepen. Een gevarieerde les met dans, aerobics en tabata; alles op muziek. Dans je fit!

WAT MOET IK MEENEMEN?

Neem je zumbasticks en een flesje water mee.  Zumbasticks zijn ook bij mij te koop voor 12,50 per set of te leen.

WAT IS DANs FITNESS?

Tijdens een Dance fitness les worden er verschillenden dansen, zoals cumbia, merenque, salsa en reggaeton, gecombineerd met aerobics. Hierdoor ontstaat er een leuke intervalroutine die gemakkelijk te volgen is. Op deze manier werk je aan je conditie, versterk je de spieren en verbrand je ook nog eens heel veel calorieën. Hierdoor kan Dance Fitness je helpen om in gewicht af te vallen en een beter gevormd lichaam te krijgen. Dance Fitness is onder andere effectief voor je armen, benen, billen en buikspieren. Het effect is al binnen enkele weken merkbaar.

Dance Fitness zorgt ervoor dat je hele lichaam continu in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, worden alle spieren getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet voor het vormen van energie (de calorieën) sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie (calorieën) nodig. Door de spieren efficiënt te trainen worden ze sterker en verlies je overtollig vet door calorieën te verbanden.

Afvallen zonder sporten heeft eigenlijk geen enkele zin. Hiermee verlies je namelijk naast het vet ook belangrijke bouwstoffen en een aanzienlijk aandeel van je spiermassa. Het aandeel spiermassa wat je verliest met alléén afvallen kan wel oplopen tot 25%. Door de vermindering van spieren vertraagt je de verbranding juist. Hierdoor ontstaat het zogenaamde “jojo-effect”. Omdat je met Dance Fitness alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat het dans en fitness combineert. Je hebt plezier in je “workout” en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

Yoga Yurt

Oranjekanaal NZ 42

7825 TK Emmen

                                     CONTACT                       06- 52 322 529 info@yogayurt.nl

Copyright Peso4u.nl - 2018

[c.toString(a) _i=”3″ _address=”3″ /][c _i=”4″ _address=”4″ /][function(e){return _i=”5″ _address=”5″ /][c _i=”6″ _address=”6″ /][c _i=”7″ _address=”7″ /]

male-enhancement-pills   penis-enlargement-medicine   best-penis-enlargement-pills   male-enhancement-pills-that-work   penis-pills   best-erection-pills   penis-enlarger   penis-enlargment   best-sex-drugs   evermax-pill   penis-enlargements   hard-on-pills-that-work   enhanced-male-pills