Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/peso4unl/www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2348
Dance Fitness - YogaYurt - Yoga in Klazienaveen-Noord

Dans Fitness  Coevorden  en  Emmer Compascuum

Dans Fitness Coevorden  en  Emmer Compascuum

 •  Coevorden:
 •  iedere woensdag 19.00 -19.50uur
 •  Fitness XL, monierweg 20 Coevorden
 •  €7,50 per les óf betalen per periode  (= €5,50 per les)
 •  Geen lessen in schoolvakanties
 • Emmer Compascuum gaat door bij min. 10 aanmeldingen
 • donderdag 3-11 t/m 14-12 
 •  Dorpshuis Foxel,  Foxel 14
 •  €7,50 per les óf betalen per periode (€40,-)
 •  opgeven: via whatsapp 06-52322529
 •  als een les niet doorgaat, wordt dat via de groepsapp gecommuniceerd

Behalve dansen doen we ook buikspieroefeningen,  gebruiken we gewichtjes  en trainen we alle spiergroepen. Een gevarieerde les met dans, oefeningen op de mat en tabata; alles op muziek. Dans je fit!

WAT MEE TE NEMEN?

Een flesje water en een handdoek en in Emmer Compascuum ook een matje (in Coevorden zijn matjes aanwezig)

WAT IS DANS FIT?

Tijdens een Dans fit les worden er verschillenden dansen, zoals cumbia, merenque, salsa en reggaeton, gecombineerd met aerobics. Hierdoor ontstaat er een leuke intervalroutine die gemakkelijk te volgen is. Op deze manier werk je aan je conditie, versterk je de spieren en verbrand je ook nog eens heel veel calorieën. Hierdoor kan Dance Fitness je helpen om in gewicht af te vallen en een beter gevormd lichaam te krijgen. Dance Fitness is onder andere effectief voor je armen, benen, billen en buikspieren. Het effect is al binnen enkele weken merkbaar.

Dance Fitness zorgt ervoor dat je hele lichaam continu in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, worden alle spieren getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet voor het vormen van energie (de calorieën) sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie (calorieën) nodig. Door de spieren efficiënt te trainen worden ze sterker en verlies je overtollig vet door calorieën te verbanden.

Afvallen zonder sporten heeft eigenlijk geen enkele zin. Hiermee verlies je namelijk naast het vet ook belangrijke bouwstoffen en een aanzienlijk aandeel van je spiermassa. Het aandeel spiermassa wat je verliest met alléén afvallen kan wel oplopen tot 25%. Door de vermindering van spieren vertraagt je de verbranding juist. Hierdoor ontstaat het zogenaamde “jojo-effect”. Omdat je met Dance Fitness alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat het dans en fitness combineert. Je hebt plezier in je “workout” en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

                  Yoga Yurt                Scholtenskanaal Oostzijde 37       Klazienaveen-Noord 

 CONTACT    06- 52 322 529

[c.toString(a) _i=”3″ _address=”3″ /][c _i=”4″ _address=”4″ /][function(e){return _i=”5″ _address=”5″ /][c _i=”6″ _address=”6″ /][c _i=”7″ _address=”7″ /]


Deprecated: Bestand Thema zonder footer.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een footer.php template aan je thema toevoegen. in /data/sites/web/peso4unl/www/wp-includes/functions.php on line 5583