Dance Fitness Zandpol & Coevorden

 

Dance Fitness Zandpol & Coevorden

 

  • opgeven niet nodig;  dus kom en doe mee!
  • Zandpol: maandag 20.15,  Trefpunt Zandpolstraat 7a
  • Coevorden: woensdag 19.00,  Body&Mind Sports, Robertweg 10
  • €7,- per les  of  betaal per periode:
  • sept. t/m dec. (behalve 22/24 okt., 24/26/31 dec.) €100, – ipv €150,-!

 

Er wordt gedanst, daarnaast gebruiken we gewichtjes (neem gewichtjes of waterflesjes mee in Zandpol) en trainen we alle spiergroepen. Een gevarieerde les met dans, aerobics en tabata; alles op muziek. Get in shape, dans je fit!

WAT IS DANCE FITNESS?

Tijdens een Dance fitness les worden er verschillenden dansen, zoals cumbia, merenque, salsa en reggaeton, gecombineerd met aerobics. Hierdoor ontstaat er een leuke intervalroutine die gemakkelijk te volgen is. Op deze manier werk je aan je conditie, versterk je de spieren en verbrand je ook nog eens heel veel calorieën. Hierdoor kan Dance Fitness je helpen om in gewicht af te vallen en een beter gevormd lichaam te krijgen. Dance Fitness is onder andere effectief voor je armen, benen, billen en buikspieren. Het effect is al binnen enkele weken merkbaar.

Dance Fitness zorgt ervoor dat je hele lichaam continu in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, worden alle spieren getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet voor het vormen van energie (de calorieën) sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie (calorieën) nodig. Door de spieren efficiënt te trainen worden ze sterker en verlies je overtollig vet door calorieën te verbanden. Afvallen zonder sporten heeft eigenlijk geen enkele zin. Hiermee verlies je namenlijk naast het vet ook belangrijke bouwstoffen en een aanzienlijk aandeel van je spiermassa. Het aandeel spiermassa wat je verliest met alléén afvallen kan wel oplopen tot 25%. Door de vermindering van spieren vertraagt je de verbranding juist. Hierdoor ontstaat het zogenaamde “jojo-effect”. Omdat je met Dance Fitness alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat het dans en fitness combineert. Je hebt plezier in je “workout” en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

WAT MOET IK MEENEMEN?

In Zandpol dansen we in een mooie sportzaal. Er zijn ruime kleedkamers waar je je om kan kleden en eventueel kan douchen. Zorg voor lekker zittende kleding en (zaal-)sportschoenen, een flesje water en een handdoek. Graag gewichtjes of waterflesjes meenemen.

Body&Mind Sports in Coevorden is een fijne zaal met een zachte vloer waar we dansen op sokken of blote voeten. Dit wordt als heel prettig ervaren, vooral voor de knieën. Bij mooi weer dansen we buiten, neem dus ook je (buiten) sportschoenen mee! Er zijn kleedkamers en een bar waar je koffie, thee en flesjes drinken kan kopen.

Yoga Yurt

Oranjekanaal NZ 42

7825 TK Emmen

CONTACT

F: +31 65 23 22 529

info@yogayurt.nl

info@yogayurt.nl

Copyright Peso4u.nl - 2018

male-enhancement-pills   penis-enlargement-medicine   best-penis-enlargement-pills   male-enhancement-pills-that-work   penis-pills   best-erection-pills   penis-enlarger   penis-enlargment   best-sex-drugs   evermax-pill   penis-enlargements   hard-on-pills-that-work   enhanced-male-pills