yoga yurt 

 

About Marianne Nicolai

Mijn naam is Marianne Nicolai en samen met mijn partner, zoontje en beestenboel woon ik in een heerlijk rustig straatje achter de meubelboulevard in Emmen.

Ik heb 12 jaar met veel plezier voor de klas gestaan.  Daarnaast sinds 2008 verschillende fitnesslessen en muzieklessen gegeven, o.a. op verschillende sportscholen en bij CQ Emmen.

In 2009 ben ik voor mezelf begonnen met ‘PESO’, dit staat voor Projecten, Educatie, Sport en Ontspanning. De Spaanse vertaling van PESO is balans.

Na een fantastische rondreis door Mongolië- waar veel mensen nog wonen in  een yurt- is er in 2014 is er een yurt gekomen in onze achtertuin en sindsdien worden hier de lessen gegeven. Vandaar de naam Yoga Yurt!  In de zomer is de yurt lekker koel en in de winter heerlijk warm. In de yurt is plek voor 8 personen.

Onder deze naam geef ik yoga, tai chi tao, sportlessen, projecten op scholen (muziek/dans/crea) en workshops. Behalve lessen aan volwassenen heb ik ook ervaring met lesgeven aan kinderen, ouderen en verstandelijk gehandicapten.

Ik vind het belangrijk dat je in mijn lessen en workshops jezelf mag zijn en je met een goed gevoel, ontspannen en voldaan naar huis gaat.

Yoga Yurt

Oranjekanaal NZ 42

7825 TK Emmen

                                     CONTACT                       06- 52 322 529 info@yogayurt.nl

Copyright Peso4u.nl - 2018

male-enhancement-pills   penis-enlargement-medicine   best-penis-enlargement-pills   male-enhancement-pills-that-work   penis-pills   best-erection-pills   penis-enlarger   penis-enlargment   best-sex-drugs   evermax-pill   penis-enlargements   hard-on-pills-that-work   enhanced-male-pills