Telefoonnummer

+31 (06) 52322529

E-mail

info@yogayurt.nl

openingstijden

zie rooster op momo yoga of bel

yoga yurt 

Mijn naam is Marianne Nicolai en samen met mijn partner, zoontje en beestenboel woon ik op een magische plek ( met een hectare grond en bos), grenzend aan natuurgebied de Veenstee. 

Begonnen als basisschooldocent, daarnaast sinds 2008 verschillende fitnesslessen en muzieklessen gegeven, o.a. op verschillende sportscholen en bij CQ Emmen.

In 2009 ben ik voor mezelf begonnen met ‘PESO’, dit staat voor Projecten, Educatie, Sport en Ontspanning. De Spaanse vertaling van PESO is balans.

Na een fantastische rondreis door Mongolië- waar veel mensen nog wonen in  een yurt- is er in 2014 is er een yurt gekomen in onze achtertuin en sindsdien worden hier de lessen gegeven. Vandaar de naam Yoga Yurt! In de zomer is de yurt lekker koel en in de winter heerlijk warm. In de yurt is plek voor 10 personen. 

Onder de naam YogaYurt geef ik wekelijks yoga en sportlessen in Klazienaveen Noord en in Coevorden. Ook geef ik af en toe een korte cursus Tai chi tao en af en toe projecten op scholen (muziek/dans/crea) en workshops. Behalve lesgeven aan volwassenen heb ik ook ervaring met lesgeven aan kinderen, ouderen en verstandelijk gehandicapten.

Ik vind het belangrijk dat je in mijn lessen en workshops jezelf mag zijn en je met een goed gevoel, ontspannen en voldaan naar huis gaat.

Samen met Femke, een goede vriendin, in 2020 atelier Wereld-Wonderen opgezet, een atelier bij ‘Micksart collectief’, waar  we allerlei workshops gaven, maar door alle C-beperkingen meer gaan richten op de verkoop van mooie producten.  Inmiddels is Femke verhuisd naar het midden van het land, geef ik de workshops weer alleen en is er een klein winkeltje bij de yurt met cadeauartikelen, edelstenen, salie, palo santo en barnsteensieraden. 

liefs Marianne

 

                  Yoga Yurt                Scholtenskanaal Oostzijde 37       Klazienaveen-Noord 

 CONTACT    06- 52 322 529   info@yogayurt