Telefoonnummer

+31 (06) 52322529

E-mail

info@yogayurt.nl

openingstijden

zie rooster op momo yoga of bel

MINDFUL YOGA,  ONTSPANNEN & BEWUST-ZIJN

Yoga Yurt Klazienaveen Noord, Scholtenskanaal OZ 37, Klazienaveen Noord (di-wo-do)

Yoga Coevorden – Fotostudio 9, Robertweg 10 in Coevorden (ma)

rustige yoga voor iedereen, leren ont-spannen, ont-stressen, mindful, werken aan stabiliteit, balans, kracht, bewustwording, kortom; balans tussen lichaam en geest

  • lessen worden gegeven door Zoë (woensdagavond)  en Marianne (overige lessen)
  • We werken met periodes. De strippenkaart is tijdens 1 periode geldig. Lessen kunnen bij tijdig afmelden ( via momoyoga, tot 4 uur van tevoren) worden ingehaald bij beschikbaarheid – ook op andere dagen –  in de geldigheidsperiode. Of je geeft de les aan iemand anders. Alle lessen moeten na aanschaf zelf worden ingepland.
  • Check voordat je een strippenkaart aanschaft of je alle lessen in kunt plannen in de periode, want als je niet alle lessen kunt komen, is het misschien gunstiger losse lessen aan te schaffen
  • geen inschrijfkosten
  • Ook mogelijk via Bedrijfsfitness Nederland, ProMotion en via de Doe Mee Webwinkel
  • kan je zelf niet komen, mag je je les aan iemand anders geven (wel even doorgeven svp) of meld je online af, om de les ergens anders in te plannen in dezelfde periode 
  • iedere groep heeft een groepsapp, voor wie dit wil. Hierin worden mededelingen gedeeld en af en toe muziek, meditaties en tips. 
  • als een cursus/les niet door kan gaan (bijv. door ziekte), schuiven de lessen op.
  • lees voor aanmelden de algemene voorwaarden op momoyoga.nl/yogayurt

 

WAT IS YOGA?

Yoga is een eeuwenoude filosofie afkomstig uit India die leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen. Het is zowel een oefensysteem als levenswijze welke, met trouw en geduldig oefenen, lichaam en geest nieuwe energie, inspiratie en gezondheid brengt.

In een Yogales ligt de nadruk op het versterken en soepel maken van het lichaam, het verhogen van de concentratie en het verkrijgen van een rustige, regelmatige ademhaling. Ook buiten de lessen zul je merken dat je veel aan yoga hebt. Je lichaam voelt open en sterk, je ademhaling is onbelemmerd, je geest wordt rustig en kalm en je lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen zelfs!

Je komt beter in je vel te zitten en bent meer in het hier en nu.

VOOR WIE IS YOGA ?

Iedereen die in staat is normale lichamelijke inspanningen te verrichten kan yogalessen volgen.

Het feit dat iemand een lichamelijke handicap heeft of een ziekte heeft, hoeft beoefening van yoga niet in de weg te staan. Oefeningen kunnen worden aangepast en worden uitgevoerd op eigen niveau.  Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te kunnen beoefenen. Het is wel zo dat regelmatige yoga oefeningen de lenigheid bevordert. “Concentratie op yoga houdingen verheldert het denken, terwijl focus op gezondheid het lichaam uit de vecht-of-vlucht dualiteit helpt.”

                  Yoga Yurt                Scholtenskanaal Oostzijde 37       Klazienaveen-Noord 

 CONTACT    06- 52 322 529   info@yogayurt